Låt de hetaste klädmärkena inspirera dig

Vintern börjar lida mot sitt slut och minusgrader har bytts ut mot några enstaka plusgrader. Det är nu som vårmodet blomstrar och det är dags att förnya garderoben. Genom att hämta inspiration från några av världens hetaste klädmärken kan du få en garderob som inte bara är hållbar, utan som fungerar lika bra till vardags som till fest!

Det finns mängder med riktigt bra och populära klädmärken att välja mellan. Vissa klädmärken anses mer exklusiva än andra och det är just dessa som vi ska fokusera på här. Att hitta snygga och moderna kläder är inte speciellt svårt och det finns flera fysiska och online butiker att välja mellan. Ett riktigt bra exempel är thernlunds.se, där du kan hitta kläder för kvinnor, män och barn. På Thernlunds har du dessutom ett mycket stort urval av olika varumärken, t.ex. Calvin Klein, Dockers och Adoore.

Calvin Klein bjuder på modern minimalism

 

Calvin Klein är kanske mest kända för sina underkläder och sina parfymer, men klädmärket ligger bakom många fler skapelser än så. En av deras senaste klädlinjer, Collection, bjuder på stilrena och minimalistiska designer som är helt rätt i tiden. Denna kollektion är designad av Italo Zuchelli och har visats upp på den stora catwalken under modeveckan i Milano. Här satsar man på färgkoordinerade outfits där fokus ligger på avskalat, funktionellt och bekvämt.

Tiger of Sweden levererar stilrent skrädderi

Tiger of Sweden är ett svenskt varumärke som har blivit otroligt populärt inom mode och trender. Under modeveckan i London hade de möjlighet att presentera en av sina senaste herrkollektioner. Det är tydligt att Tiger of Sweden växer för varje säsong som går och det finns en tydlig röd tråd för vårmodet. Här satsar man nämligen på att alltid presentera ett flertal snygga och moderiktiga kostymer. Det som är nytt för våren 2021 är att både uttryck och passform är betydligt djärvare än förut.

Vardagsmode utöver det vanliga med Prada

Prada har verkligen sett till att ingen kollektion som de skapar är den andra lik. Hos många andra varumärken är det vanligt att se att man håller sig kvar vid de vinnande koncept som lyckats tidigare säsonger, men Prada går en helt annan väg, vilket är otroligt uppskattat av modelejonen. Prada väljer ofta att hämta sin inspiration från popkultur, politik eller från konst och design. På så sätt kan de säkerställa att kollektionerna alltid är nya och innovativa.