Bästa accessoarerna till dina kläder

Accessoar är franska och betyder tillbehör. Accessoarer är något som kan ge guldkant och komplettera dina kläder. Om du går till en klädbutik så kommer du att märka att utbudet för accessoarer är enormt vilket kan kännas skrämmande om man inte vet vart man ska börja. Därför har vi i det här inlägget samlat några idéer kring hur du kan tänka när det kommer till accessoarer.

Mobilskal

 

I dagens samhälle är mobiltelefonen en självklar del i vår vardag och ibland en förlängning av oss själva. Därför är det en bra idé om du visar vem du är via ditt mobilskal. Förutom att ett mobilskal är snyggt så skyddar du din mobil från slitningar och skador. Dessutom kan du byta ut det och matcha med din outfit. Mobilskal går att köpa i fysiska butiker, men också i de som finns online. Ett exempel är webbutiken teknikdelar.se som säljer allt ifrån mobilskal till laddare.

Väska eller ryggsäck?

Något som både är snyggt och högst användbart om du behöver bära med dig saker är en väska eller en ryggsäck. Om du behöver bära tunga saker, till exempel böcker eller en dator så är det bästa alternativet att ha en ryggsäck. Det är mer ergonomiskt och har många gånger större plats för det du behöver ha med dig. Väskor är något som du kan variera mellan beroende på hur mycket du behöver bära med dig och till vilket tillfälle. Ska du på ett bröllop kan det vara snyggt med en clutchväska eller en mindre handväska. Om du ska på träning är det smidigast att ha en träningsväska. Oavsett vad du väljer för sorts väska eller ryggsäck så är utbudet stort eftersom det är något alla behöver.

Smycken

Att bära smycken kan verkligen ge dig och dina kläder ett helt nytt intryck och chansen är större att någon lägger märke till dig om du bär smycken. Om din klädsel till exempel går helt i svart kan det verkligen ge ett lyft om du har snygga smycken till. Det finns olika sorts smycken du kan bära. Här är några exempel:

Halsband

Ett halsband är ett smycke som bärs runt halsen. Det kan hänga både utanpå eller innanför din klädsel.

Örhängen

Örhängen är extra snyggt att bära om du har uppsatt hår. Örhängen kommer i olika storlekar, material och former.

Armband

Att bära ett armband på handleden är kanske mest fördelaktigt om du bär ett plagg med kortare ärm.

Ring

Slutligen finns det ringar. Ringar sitter på dina fingrar och det går bra att bära flera på samma hand.

Ett tips är att matcha alla dina smycken. Du kan till exempel köpa ett smyckeset från en och samma kollektion eller matcha i material och färg som i silver eller guld.

Mössor och hattar

Slutligen har vi huvudbonader. Idag är det kanske inte lika vanligt att bära hatt som det var förr i tiden. Vill du bära hatt är det viktigt att du känner dig bekväm. Men den mest populära accessoaren just nu är mössan. Det finns mössor i olika modeller och färger.